Matrimoniale
Discutii matrimoniale despre femei, barbati, cupluri, casatorii, gay, swingers, fete, baieti, pizde, tarfe, fetite, pizda, dame de companie, gagici, curve, escort, sex, prostituate, chat, gaoaze sexy, tinere, futai, sex anal, poze, fotografii erotice, romania, futut, relatii sexuale, intalniri online, sex oral si multe altele!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Matrimoniale | Reguli | Inregistrare | Login

POZE MATRIMONIALE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Stefania_h0t la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Salaj
cauta Barbat
24 - 46 ani
Matrimoniale / Sex / Dezvirginare ! Doresc o domnisoara care sa ma poata ajuta !  
Autor
Mesaj Pagini: 1
PussyLicker
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 19
Salutare all (Baietilor) si Buna all (Fetelor)

Doresc si eu o domnisoara 16 - 25 de ani care sa ma ajute si pe mine "pentru prima data" ! Am 16 ani, sunt din Videle (Teleorman, 60 KM de Bucuresti) si pot veni in Bucuresti sau Alexandria fara nici o problema (Sa vin la domiciliu) ...

Nu trebuie sa fie pe gratis, platesc daca e nevoie, doar sper ca preturile sa nu fie prea piperate (Sper sa nu sara de 200 RON) ... si cam atat ...

E-mail-ul (Altfel spus, ID-ul) meu il vedeti (Este vizibil) daca doriti sa ma ajutati ar fi super, si ... platesc asa cum am spus.

Puteti raspunde si aia daca vreti (Chiar insist) ...


pus acum 14 ani
   
PussyLicker
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 19
Adaug : Pot oferii "placeri" domnisoarei care se ofera ! (Ii dau limbi pana nu mai poate ... fsra sa ma opresc pana nu are un orgasm, sau mai multe) ... Totul este 100% discret, nu apar belele, doar doresc sa "scap odata" !

pus acum 14 ani
   
PussyLicker
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 19
PS (Last Post) : Primesc atat Reply aici cat si E-mail cat si Add pe Mess cat si Mesaj Privat, asa ca, contactati-ma in orice fel puteti ! 

pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la