Matrimoniale
Discutii matrimoniale despre femei, barbati, cupluri, casatorii, gay, swingers, fete, baieti, pizde, tarfe, fetite, pizda, dame de companie, gagici, curve, escort, sex, prostituate, chat, gaoaze sexy, tinere, futai, sex anal, poze, fotografii erotice, romania, futut, relatii sexuale, intalniri online, sex oral si multe altele!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Matrimoniale | Reguli | Inregistrare | Login

POZE MATRIMONIALE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Karlla Profile
Femeie
22 ani
Timis
cauta Barbat
22 - 44 ani
Matrimoniale / Fantezii / primul meu sex MMF  
Autor
Mesaj Pagini: 1
lickpussy
Membru nou

Din: iasi
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 23
Niciodata nu am facut-o in 3. Deci din start se exclude si MMF-ul. Sunt casatorit dar sotia mea este conservatoare, iar sexul cu ea se rezuma strict la sex normal. Dar am avut ocazia sa dau limbi in pizda (si nu odata, si pot spune ca sunt chiar pasionat de asta), sa dau limbi in funtulet (din pacate o singura data pentru ca femeia respectiva spunea ca se simte stanjenita), sa mi se faca oral (iarasi nu o singura data), sa fac sex anal, sa fiu lins in fund si ....sa fiu penetrat in fund..mai intai cu degetul si apoi cu un dildo. Pot spune ca tot ce am facut iubesc.
De cand nu am mai fost penetrat in fund si lins, chiar ma gandeam si pe zi ce trece ma simteam tot mai atras de a incerca asta cu un cuplu...lasandu-ma penetrat in fund. Dar nu ma gandeam sa las sa mi se faca oral de partea masculina sau sa fac. Asta pana de curand cand vineva doar ce m-a facut sa ma razgandesc, dar din pacate initial am refuzat oferta iar acum e prea tarziu.
Si acum sa revin la fantezie...
Imi doresc sa privesc un cuplu barbat/femeie cum stau in genunchi in fata mea si se saruta si iau pe rand pula mea in gura. Apoi ma pun in 69 cu ea, el o fute in pasarica sau fund si o scoate de acolo si mi-o baga mie in gura. Apoi merge la fundul meu si ma linge si apoi mi-o baga in fund. Ulterior se aseaza pe spate, mi-o baga in fund iar femeia se aseaza deasupra mea si eu i-o bag ei in fund sau pasarica. Iar la sfarsit fie eu ejaculez in gura ei iar celalalt in pizda, fie invers, fie ejaculam amandoi in gura ei iar eu ii sarut gura plina de sperma.

primul meu sex mmf niciodata facut-o deci din start exclude mmf-ul. sunt casatorit dar sotia mea

13.4KB


pus acum 8 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la