Matrimoniale
Discutii matrimoniale despre femei, barbati, cupluri, casatorii, gay, swingers, fete, baieti, pizde, tarfe, fetite, pizda, dame de companie, gagici, curve, escort, sex, prostituate, chat, gaoaze sexy, tinere, futai, sex anal, poze, fotografii erotice, romania, futut, relatii sexuale, intalniri online, sex oral si multe altele!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Matrimoniale | Reguli | Inregistrare | Login

POZE MATRIMONIALE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Pisii
Femeie
24 ani
Ialomita
cauta Barbat
24 - 44 ani
Matrimoniale / Fantezii / fantezia mea bisexuala  
Autor
Mesaj Pagini: 1
fantezia_mea
Membru nou

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 10
chiar daca e la stadiul de fantezie as pune-o in practica cu cineva care ar intelege ca nu am experienta si ca as dori sa o facem cat mai aproape de ceea ce scriu eu.
si sa fie dib Buc si sa auba bun simt, finut etc..


pus acum 8 ani
   
fantezia_mea
Membru nou

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 10
petrecerea era pe final, eram obosit putin baut asa ca m-am decis sa caut un pat. gasit, dezbracat si bagat la somn
nu stiu cat trecuse pana am inceput sa simt niste mangaieri. inca nu eram sigur daca visez sau nu.
nu visam, imi placeau, ma trezesc usor si dau sa ma intorc sa vad cine era in spatele meu. adormisem pe o parte.
o mana m-a oprit din intoarcere si aud un "inca nu".  hmmm imi placea misterul, mainile necunoscute mi se plimbau pe piept, coapse, fund. era un fel mai altfel de a fi mangaiat dar imi placea, ma excitasem si respiratia mi se accelera
dupa inca o incercare refuzata de a ma intoarce sa vad cu cine sunt in pat incep sa ma gandesc cine ar putea fi. intreb:
-Alina?... mmnu vine raspunsul
-Corina? ... mnuu
hm multe variante nu prea mai erau restul fetelor de la petrecere fiind insurate.  "da-mi un indiciu zic".  ok aud. simt cum persoana din spatele meu parca isi da chilotii jos si dupa ceva timp simt ceva tare care se misca usor pe fundul meu atingandu-mi fesele.
mi-a luat ceva pana m-am dumirit ca nu era vorba de o fata


pus acum 8 ani
   
fantezia_mea
Membru nou

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 10
nu stiam cum sa reactionez. de ce nu ma ridicasem si sa fiu deja plecat??? de ce nu protesta.??  zic intr-un final un "eu nu sunt gay"  sau ceva d genul desi acceptam in continuare sa fiu atins de un barbat...
"stiu imi zice el, dar cred, asa am simtit eu ca ai fi deschis la ceva nou. am ramas doar noi iar cand te-am vazut aproape gol in patul meu nu m-am putut abtine. eu o fac si cu barbati.o sa fie secretul nostru.
zi-mi ca nu esti excitat?
fac eu putin dar pana la urma recunosc "sunt excitat, sunt si confuz dar nu ma fut"  dau sa ma ridic
"usor usor aud, cine a zis ceva de futut?? doar ne jucam stai aici si relaxeaza-te. 
ramasesem mai am schimbat ceva vorbe in timp ce mangaierile lui se intensificau ma tragea serios d fund si "tate"  iar eu gemeam din ce in ce mai tare


pus acum 8 ani
   
fantezia_mea
Membru nou

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 10
hai sa ti-o prezint imi zice, luandu-mi mana si punand-o pe pula lui ce pana atunci se frecase de coapsele si fesele mele. imi placea sa i-o frec, s-a intors cu fata in sus iar eu m-am dus sa i-o frec in continuare stand deasupra lui. mi-a luat mana, simteam ca termina dar inca nu vroia. incepusem sa deslusesc in intuneric formele si vedeam pula cum zvacneste. dupa vrei trei propuneri de "ia-o putin in gura sa vezi cum e"  fara succes )  mi-a propus sa o pup... mai greu d refuzat asta si i-am tras doi trei pupici.
vrei sa ma vezi terminand?  ma intreaba
da, zic
m-a dat intr-o parte, el s-a asezat pe lateral si m-a pus fux in fata penisului lui.  si-o freca singur in fata mea tare tare, dupa care se oprea si mi-o plimba pe fata, buze obraji peste tot, imi si spunea ceva dar eu nu mai auzeam fiind prea stupefiat de ceea ce puteam sa fac. dupa 2-3 repetari de frecari furibunde combinate cu momente de plimbat pe fata mea gemetele lui s-au intensificat, cu o mana mi-a tras capul spre penis, mi l-a lipit de fata cand am inceput sa simt jeturi calde pe mine
terminase.  "va fi secretul nostru," imi zice in timp ce eu nu stiam ce sa fac avand fata plina de....


the end


pus acum 8 ani
   
Eu-bi
Veteran

Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 160
Superb

pus acum 6 ani
   
Baciumarin19
Membru nou

Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 48
Mulțumim

pus acum 6 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la