Matrimoniale
Discutii matrimoniale despre femei, barbati, cupluri, casatorii, gay, swingers, fete, baieti, pizde, tarfe, fetite, pizda, dame de companie, gagici, curve, escort, sex, prostituate, chat, gaoaze sexy, tinere, futai, sex anal, poze, fotografii erotice, romania, futut, relatii sexuale, intalniri online, sex oral si multe altele!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Matrimoniale | Reguli | Inregistrare | Login

POZE MATRIMONIALE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil madalina69
Femeie
23 ani
Iasi
cauta Barbat
23 - 35 ani
Matrimoniale / Fantezii / fantezie bi  
Autor
Mesaj Pagini: 1
tine.minte
Membru nou

Inregistrat: acum 8 ani
Postari: 30
Intro zi ies la alergat in parc. Dupa o tura de 30 min iau o pauza.Ma pun pe o banca si ma odihnesc. Langa mine se opresc 2 baieti care faceau si ei o pauza. Din vorba in vorba ma invita sa ma alatur lor la inca o tura de alergat. La sfarsit ne oprim la o cafenea. Vazand ca cei 2 sunt cam apropiati ii intreb daca cumva ei formeaza un cuplu. Cu sinceritate imi raspund ca ei se iubesc si nu le pasa de parerea celorlalti despre realatia loc. Vazand ca nu am nici o problema cu asta cei 2 ma intreaba daca nu as dori sa trec pe la ei sa mai stam de vorba. Fara nici un gand am acceptat oferta. Ajungand la ei la apartament cei 2 imi spun ca le-ar placea sa faca o partida in 3. Eu fiind un bi curios caruia ii place sa se travesteasca accept aceasta oferta fara sa ma mai gandesc. Intru in dus, intre timp unul din ei imi aduce o fusta mini un costum de plasa si o peruca. Ma pregatesc eu, intre timp cei 2 deja ma asteptau afara. pregatiti de actiune.
Dupa 2 ore de placere, fumam o tigara, fiecare cu dorinta implinita ne luam ramas bun si tinem legatura sa mai iesim in parc la alergat.


pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la